Over ons

"Laat Mijn Huis een Huis van gebed zijn voor alle volkeren."
- Jezus

Wij zijn een moderne, multi-culturele kerk in IJsselstein die gelooft in de kracht van gebed en de Heilige Geest. We houden van mensen en geloven in Gods plan voor ieders persoonlijk leven. We geloven dat God met Zijn Geest door ons heen wil werken, hier in Nederland, maar ook ver buiten onze landsgrenzen. We komen elke zondag samen om te bidden, hem te aanbidden en te leren over Hem. Na de dienst houden we ervan om tijd met elkaar door te brengen.
We zien ernaar uit om jou te leren kennen. Je bent van harte welkom!

IMG_0263

Over de pastors

Jesus Revival IJsselstein wordt geleid door senior-pastors Wenzel en Sharon Beukes. Ze overzien verschillende Jesus Revival Churches in Malawi, Zuid-Afrika en Nederland.

Na vijftien jaar van praktische ervaring op het zendingsveld in onder andere…

Onze visie

Een sterke bruid van Christus worden door middel van de doop in de Heilige Geest, voor de verheerlijking van Jezus Christus, het Lam van God,
die vervolgens uit gaat en het evangelie predikt tot de gehele mensheid.

IMG_7703

THEMASEIZOEN 2019/2020 - PEACE

Komt binnenkort…

Tijdens het seizoen van 2018/2019 was het thema New Wine. Hierin focusten we ons als gemeente op Aanwezigheid van God, Connect Groepen, Evangelisatie en Pastorale Zorg. Zo waren we dit seizoen actief bezig met het bereiken van de mensen in een occult centrum in Amsterdam, kwamen we regelmatig in kleine groepen samen om te connecten en schreef onze FLOW-band het nummer Ik vertrouw op U.

Verwante ministries