Hulpactie Oekraïne – Help Mee!

De afgelopen weken is er veel gebeurd in Oekraïne. Als gevolg daarvan is er een enorme vluchtelingenstroom op gang gekomen.

Vanuit onze gemeente gaat er dinsdag, 15 maart, een team van 13-14 gemeenteleden naar de Oekraïense grens om vluchtelingen op te halen en te huisvesten, o.a. bij ons in de gemeente. Ook zullen het team daar voor de vluchtelingen bidden, het evangelie delen en ondersteunen met hulpgoederen. In Nederland is er een thuisfrontteam om de huisvesting in onze gemeente op orde te brengen.

We zijn heel dankbaar dat we de mogelijkheid hebben om dit te doen. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen. Naast de onmisbare steun in de vorm van gebed is er ook sponsoring nodig om dit alles mogelijk te maken. Zo zijn er financiën nodig voor bijvoorbeeld brandstof, de aanschaf van hulpgoederen, Bijbels, het gereedmaken van de kerk enz.

Wil je meehelpen door middel van financiële steun? Je kunt je gift overmaken naar ‘Nieuw Testamentische Gemeente IJsselstein’, bankrekening NL20 RABO 0169 2027 12 o.v.v. hulp Oekraïne. Ook kun je onderstaande QR-code gebruiken of klik hier voor onze ideal pagina. Je gift komt dan rechtstreeks terecht bij de NTC.

Alvast heel hartelijk dank voor je gift.