Covid statement

Lieve Gemeente,
Hierbij een update over de NTC-samenkomsten in verband met Corona-virus Covid-19.
Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdagavond, 13 oktober 2020 is er wederom geadviseerd om kerkdiensten zoveel mogelijk online uit te zenden, met name voor mensen met een verhoogd risico. Ook blijft het advies gelden om met een maximum van 30 personen samen te komen in de gemeente.
In een situatie als deze, met het Corona-virus, is het belangrijk om wijsheid te gebruiken. Dit is niet een situatie waarin we ons geloof moeten testen, terwijl we met wijsheid verspreiding kunnen voorkomen. We willen met deze maatregel ook de zwakkeren en bijvoorbeeld mensen met een chronische ziekte beschermen.
Daarom zijn zowel de prayer nights op dinsdag als vrijdag om 19:00 uur online te volgen op de facebookpagina Online Revival. Tijdens de diensten ontvangen we maximaal 30 personen en is registratie verplicht. Wilt u een dienst bijwonen, dan kunt u zich registreren via info@newtestamentchurch.nl. De midweekservice en de zondagdiensten worden ook via livestream uitgezonden. Facebook: New Testament Church IJsselstein en/of YouTube New Testament Church IJsselstein. We hebben ons geloof en vertrouwen in God en geloven dat Jezus onze Beschermer en Geneesheer is. Desalniettemin willen we maximaal bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van Covid-19.
Tot slot roepen we u, de kerk, op om nu meer dan ooit te bidden en aanbidden.
Gods zegen, Team New Testament Church