CONTACT

Stel een vraag en neem contact op

WE HOREN
GRAAG VAN JE!

Als een Pinkstergemeente zijn we een gemeenschap van mensen, waar Jezus centraal staat in alles wat we doen. Wij streven ernaar om onze stad en het land waarin we leven met de liefde, hoop en goedheid van onze barmhartige en trouwe God te omarmen.

Een keertje langskomen? Leuk! Je bent van harte welkom. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen naar info@newtestamentchurch.nl. Dan krijg je zo snel mogelijk een berichtje terug! Of voel je vrij om ons altijd te bellen: +31 (0)30 688 2625

  • Naam
  • Emailadres
  • Onderwerp
  • Bericht
Get directions from:

PLAN JE BEZOEK

ROUTE
ROUTE

Plan je bezoek naar New Testament Church. Onze deuren staan voor je open. Kom zoals je bent en verken de weg van Jezus met ons.

PARKEREN
PARKEREN

Gratis parkeren kan op een openbare parkeerplaats bij het zwembad Hooghe Waerd (Frankrijkstraat 63). Het handigst is om hier je auto te parkeren. Gelieve niet in de woonwijk rondom de Pauluskerk te parkeren.

DE ZONDAGDIENST
DE ZONDAGDIENST

Onze zondagdienst is om 10.00 uur, aan de Duitslandstraat 9 te IJsselstein. De zondagdienst is rond 12.00 uur afgelopen. Maar daarna hoef je niet meteen naar huis! We drinken namelijk graag een kopje koffie met je in onze koffiebar.

Als je vragen hebt aarzel dan niet om ons te bellen: +31 (0)30 688 2625

CHURCH LIFE

Aankomende activiteiten en evenementen.